Ontvang onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en mis geen enkele actie, nieuw product en kortingen.

Spirited Union Panama Reserve rum nr. 1 ( launch 25 augustus)

  • Inhoud 0,7 L
  • Alc 41,3%
BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
RUM468

Spirited Union Panana Reserve rum nr1.

Single origin rum tropical aged, vanilla cask finished aged up to 8 years.

Spirited Union presenteert een nieuwe kijk op experimentele vatafwerking, door vaten voor te conditioneren met plantaardige ingrediënten om te gebruiken voor de uiteindelijke vatafwerking in Amsterdam. Dit verhoogt het rijke karakter van de rum, door gebruik te maken van een evoluerende botanische cask finish.
Het proces
Een tropische gerijpte single origin rum wordt geselecteerd op basis van smaakprofiel en afdronk. In de distilleerderij in Amsterdam worden eikenhouten vaten gepreconditioneerd door er wekenlang botanicals in te trekken. Vervolgens wordt de botanische tinctuur verwijderd en gebruikt voor ons reguliere assortiment (we houden niet van verspilling). De voorgeconditioneerde vaten zijn gevuld met onze Panamese op vat gerijpte blend om het een delicaat en verfijnd vat te geven.

PROEFNOTITIES
Kleur: Donker goud en amber
Neus: Bij het inschenken ontdek je zoethouttonen op de
neus. In deze notities kun je de verschillende lagen van de diepte al vinden. Elke laag vertegenwoordigt een smaakreis van deze unieke vloeistof.
Smaak: Voordat je de vanille en tropische tonen ontgrendelt, word je zachtjes begroet door een zacht toffee- en zoethoutaroma, dat vervaagt en een filmrijke vloeistof op je palet achterlaat. Wat overblijft, is de elegante en subtiele vanille-twist gecreëerd door ons botanische vat, leun achterover en geniet van deze aanhoudende smaken voordat ze afdwalen.

Meer informatie
Alc 41,3%
Inhoud (L) 0,7 L
Land Panama
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spirited Union Panama Reserve rum nr. 1 ( launch 25 augustus)