Ontvang onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en mis geen enkele actie, nieuw product en kortingen.
Spirits by Vanguard is importeur en distributeur van premium Spirits en actief Brand Builder van Spirits. Met ruim 17 jaar ervaring en referenties als g’Vine, Black gin, Studer swiss, Hapsburg Absinth, Hayman’s, Bordiga gin bieden wij onze merken en klanten ondersteuning op gebied van distributie en activatie maar zijn wij er vooral om te ontzorgen en te adviseren. Momenteel zijn wij verantwoordelijk voor de distributie van merken als Marlin Spike, Tonka Gin, Goa, Kaminki Japanese Whisky (BE), Cinco Elementos ( BE), Tovel’s , Studer Swiss, Valentini’s , WildChild Gin, Sash&Fritz vodka voor de Benelux. Daarnaast zijn wij actief in markten zoals Duitsland en Frankrijk voor sommige van deze merken.

Ons gamma is opgebouwd uit 3 segmenten, Core welke onze eigen import is, Partner welke een goede samenwerking met importeur of producent met een meer ondersteundende factor.

Daarnaast leveren we een zeer uitgebreide service portfolio van diverse white en brown spirits, welke via onze website te bestellen zijn tegen zeer scherpe prijzen. 

Middels onze website kunt u direct uw orders ingeven welke automatische verwerkt worden, zodra ons logistiek de order klaar heeft en deze op transport gaat krijgt u via de email de pakbon gestuurd en op de dag van levering via die zelfde weg ook de factuur. U kunt met u unieke inlogcode alles zelf monitoren.

Service is dan ook onze kracht en voor speciale aanvragen of producten zullen we dan ook onze best doen u ten dienst te zijn.

 

Ray Ph. Vieyra