Ontvang onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en mis geen enkele actie, nieuw product en kortingen.
Spirits by Vanguard is importeur en distributeur van premium Spirits en actief Brand Builder van Spirits. Met ruim 22 jaar ervaring en referenties als Ron Piet, Knut Hansen, Spirited Union, Buss Spirits, Bouder USA, Bertagnolli, Tonka Gin, Serum Ron de Panama, g’Vine, Black gin, Studer swiss, Hapsburg Absinth, Hayman’s, Bordiga gin, Dinsa, Beveland en diverse andere bieden wij onze merken en klanten ondersteuning op gebied van distributie en activatie maar zijn wij er vooral om te ontzorgen en te adviseren.
Momenteel zijn wij verantwoordelijk voor de import/distributie van merken als Ron Piet, Knut Hansen, Spirited Union, Boulder USA, Bertagnolli, Buss Spirits (diverse referenties), Au Vodka, Bache-Gabrielsen, The Rumrunners, Mayaciel, Gansloser Black, Gansloser 1905, Fluere Non alcoholic spirits, Tonka Gin, Goa, Cinco Elementos ( BE), Tovel’s, Serum Ron de Panama, Studer Swiss, Valentini’s, WildChild Gin, Sash&Fritz vodka voor de Benelux, Wenneker Distillery, Onder de Boompjes met merken als Gastro Gin, Sylvius gin, Japanese Bitter's, MurMur rum, Mr. Daiqiri rum, Christian Audiger vodka, Debowa, Gorilochka vodka en diverse andere merken. Daarnaast zijn wij actief in markten zoals Duitsland en Frankrijk voor sommige van deze merken.

Ons gamma is opgebouwd uit 3 segmenten, Core welke onze eigen import is, partner welke een goede samenwerking met importeur of producent met een meer ondersteundende factor.
Daarnaast leveren we een zeer uitgebreide service portfolio van diverse white en brown spirits, welke via onze website te bestellen zijn tegen zeer scherpe prijzen. 

Middels onze website kunt u direct uw orders ingeven welke automatische verwerkt worden, zodra ons logistiek de order klaar heeft en deze op transport gaat krijgt u via de email de pakbon gestuurd en op de dag van levering via die zelfde weg ook de factuur. U kunt met u unieke inlogcode alles zelf monitoren. Wij zijn een B2B platform en enkel met een geldig btw nr. kunt u na controle en goedkeuring toegang krijgen!, alle prijzen op de website zijn ex.btw.

Service is dan ook onze kracht en voor speciale aanvragen of producten zullen we dan ook onze best doen u ten dienst te zijn.
Wij kunnen u zowel veraccijnsd als onder schorsing van accijnzen leveren indien u in het bezit bent van een eigen accijns nr. en warehouse nummer afhankelijk van het volume. 

SPIRITS BY VANGUARD,

Ray Ph. Vieyra