Ontvang onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en mis geen enkele actie, nieuw product en kortingen.

Monluc Armagnac XXO Karaf + Giftbox

  • Inhoud 0,5 L
  • Alc 40%
BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
ARM032

ARMAGNAC XXO KARAF MONLUC 50CL

Monluc is verankerd in de traditie van Armagnac gedurende vijf generaties van passie en innovatie met Pousse-Rapière en het primaat van de wijnproductie volgens traditionele methoden in de Gers.
Met een breed scala aan wijnen, likeuren en armagnacs is Monluc vandaag de dag een vlaggenschipmerk in de Gascogne en daarbuiten.
 
Armagnac XXO Monluc 50cl Karaf. In Château de Monluc rijpen we, trouw aan een sterke familietraditie, onze Armagnacs.
Het kasteel ligt in Ténarèze, waar de klei-kalksteenbodems levendige en droge wijnen produceren die de kwaliteit van eau-de-vie bieden: finesse, levendigheid, complexiteit en soepelheid.
De prestigieuze eau-de-vie uit de Gascogne wordt vervolgens, zoals het hoort, opgeslagen in eikenhouten vaten totdat hij wordt gebotteld.
 
Armagnac XXO Karaf Monluc 50cl: XXO Monluc, alchemie van een uitzonderlijke blend:de XXO van Monluc is het resultaat van een precieze blend doordrenkt van geschiedenis. Onze keldermeester ging zelfs putten uit de emblematische vintage vaten van het merk van de jaren 1998, 1979, 1963,  1936 en 1923 om deze armagnac te creeren. Het is een Ugni Blanc druiven varieteit gedistilleerd op de traditionele wijze.
 
Meer informatie
Alc 40%
Inhoud (L) 0,5 L
Land Frankrijk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Monluc Armagnac XXO Karaf + Giftbox