Ontvang onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en mis geen enkele actie, nieuw product en kortingen.

Knut Hansen London dry Gin

  • Inhoud 0,5 L
  • Alc 42%
BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
GIN622

Knut Hansen Dry Gin is een London Dry, die vier keer en in kleine batches wordt gedistilleerd. De unieke smaak van Knut Hansen wordt beschermd in flessen van steengoed die worden afgesloten met een natuurlijke kurk. Het hele proces is ambachtelijk. De botanische middelen zijn regionaal. De appels worden bijvoorbeeld geteeld in het “Altes Land” ten zuiden van Hamburg, de komkommers en basilicum zijn van eigen bodem en de rozenblaadjes worden geteeld op een dijk in de Oostzee.

In de neus is Knut Hansen gin gedurfd, met jeneverbes verzacht door tonen van appel en basilicum.

In de mond is deze gin zeer verfrissend, subtiel zoet en fruitig, met jeneverbessmaken die overgaan in appel en vervolgens zoethout.

Opgericht in 2017 door twee jonge Duitse ondernemers, is KNUT HANSEN DRY GIN snel uitgegroeid tot een van de toonaangevende gin merken in Europa. In drie jaar tijd is deze ambachtelijke gin een van de meest bekroonde ter wereld geworden! KNUT HANSEN DRY GIN is een eerbetoon aan Hamburg en Noord-Duitsland. Dit product belichaamt het karakter van zijn oorsprong: een authentieke gin met kwaliteitsproductie, ruwe vormgeving en uitzonderlijke smaak. De legendarische zeeman Knut Hansen is het gezicht van deze gin. Een eerlijke man, door niets en niemand tegengehouden. Hij nam de vrijheid om de plaatsen te zien die hij altijd al wilde bezoeken en beleefde onderweg talloze avonturen.

Meer informatie
Alc 42%
Inhoud (L) 0,5 L
Land Duitsland
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Knut Hansen London dry Gin