Ontvang onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en mis geen enkele actie, nieuw product en kortingen.

Black Rum Distillers Cut by Gansloser

  • Inhoud 0,7 L
  • Alc 54%
BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
RUM448

BLACK RUM DISTILLERS CUT - raszuivere kwaliteit en delicate finesse. Diepbruine, reflecterende, onaangetaste kleurperfectie. Volle en tegelijkertijd zware aroma's van vanille, honing, rozijnen, appel, kers, rook, sherry, kaneel en pruim. Grandioze complexiteit, extreem krachtig op tong en gehemelte. Vol, bijna brutaal met een zeer sterke afdronk. Ongeëvenaarde druk in de mond, zeer lange en zware aanwezigheid in de mond.

OORSPRONG:
De BLACK RUM DISTILLERS CUT vindt zijn oorsprong in Europa, het Caribisch gebied en Midden-Amerika. Geselecteerde en speciaal opgeslagen distillaten vormen de basis voor een absoluut ongebruikelijke vatafwerking aan de rand van de Schwäbische Alb. We voeren een afwerking uit met nieuwe, medium geroosterde Franse eikenhouten vaten en bereiken zo een aromaprofiel dat de rumaroma's perfect in evenwicht houdt.

VERWERKEN:
De melasse wordt onder temperatuurregeling gefermenteerd en vervolgens gedurende drie weken onderworpen aan maceratie om de vorming van de primaire aroma's te ondersteunen. De daaropvolgende destillatie vindt discontinu plaats in het kolomdestillatieproces met strikte scheiding van de eerste en de laatste run. Alleen het middelste vat, het zogenaamde hart, wordt gebruikt voor de opslag van vaten.
Na destillatie is het destillaat ongeveer 80% vol. Vatsterkte opgeslagen in verschillende houten vaten. Na een opslagperiode van ongeveer 14 jaar worden de vaten geleegd en wordt het distillaat teruggebracht tot een drinksterkte van 54% vol. getrouwd met het beste bronwater.

Meer informatie
Alc 54%
Inhoud (L) 0,7 L
Land Duitsland
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Black Rum Distillers Cut by Gansloser