Ontvang onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en mis geen enkele actie, nieuw product en kortingen.

La Forza Rum by Mr. Daiquiri in gift box

  • Inhoud 0,7 L
  • Alc. 47%
BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
RUM438

La Forza Rum is ontstaan uit een passie voor de vloeistof die de basis vormde voor enkele van de meest bekende klassieke rumcocktails, en het concept is geïnspireerd op een familietraditie van waarzeggerij onder de vrouwen in mijn familie.
Deze vrouwen lezen Tarotkaarten voor het gezin om de toekomst te voorspellen; mijn grootmoeder gaf dit door aan mijn moeder, en zij gaf dit door aan mijn zus, die dit ook als een hobby in plaats van een beroep opnam, dus ik wilde hun nagedachtenis eren met deze rum. Op dezelfde manier als een rum Master Blender een vloeistof in vaten plaatst om iets voor de toekomst te creëren, anticiperend op de smaak van die vloeistof, voorspelden deze vrouwen de toekomst met Tarotkaarten.

De Strength-kaart heette oorspronkelijk Fortitude en vergezelt twee van de andere kardinale deugden in de Grote Arcana: Matigheid en Rechtvaardigheid. De betekenis van Fortitude was anders dan de interpretatie van de kaart: het betekende gematigdheid in de houding ten opzichte van pijn en gevaar, zonder koste wat kost vermeden, noch actief gewild.

De oudere dekken hadden twee concurrerende symbolieken: de ene bevatte een vrouw die een stenen pilaar vasthoudt of breekt, en de andere bevatte een persoon, mannelijk of vrouwelijk, die een leeuw onderwerpt. Deze Tarocchi del Mantegna-kaart (afbeelding hierboven), gemaakt in Ferrara rond 1470, illustreert beide. De moderne symboliek van de vrouw en de leeuw is hoogstwaarschijnlijk voortgekomen uit een samenvoeging van de twee eerdere.

Ons merk mag de ethische code doorbreken, maar het werkt nog steeds binnen de richtlijnen van de rumcategorie. Met 'out of the box' denken, is onze handtekening gemakkelijk te herkennen aan het moderne ontwerp gecombineerd met traditionele stijlen. Met een gevarieerd aanbod van blended rum, single rum, cask strength, single estate en artisanale rum, die steeds meer een onderdeel van onze levensstijl worden, streven we ernaar om individuele smaken te bevredigen met onze unieke melanges.
Ons team ontwerpt een innovatief modern en multidimensionaal rumprogramma dat het beste in smaak verkent, met behulp van een combinatie van moderne technieken en traditionele distillatie, gekoppeld aan onze eigen expertise en afgewerkt door onze "Maestro", waar we alleen zullen inkopen en produceren het allerbeste.

La Forza Rum op de neus is een nieuwe melange met een intens aroma van toffee en leerpoets, gevolgd door een rijke dadelcake en kerstpudding en marsepein, eindigend met geroosterde amandelen.
mango.
Afwerking met een lange en complexe afdronk die een fluwelen textuur op de tong achterlaat terwijl ze zich naar buiten trekken met hints van zwarte peper en nootmuskaat.

Barbados, Jamaica, Guatemala, Guayana & Venezuela zorgen voor een English style rum.

Meer informatie
Alc 47%
Inhoud (L) 0,7 L
Land Guatemala
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:La Forza Rum by Mr. Daiquiri in gift box