Ontvang onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in en mis geen enkele actie, nieuw product en kortingen.

Gin Otenba a sorta gin,a kinda genever

  • Inhoud 0,5 L
  • Alc 40%
BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
GIN391

Gin Otenba,

Voor een deel is Otenba gemaakt ter nagedachtenis aan een man met evenveel liefde voor Japan en jenever. Jakob. Wie is Jakob? De grootvader van Otenba's oprichter en distilleerder, Monique.

De naam komt van het Japanse woord voor een rebels meisje. Als zodanig is het "doel" om de regels te buigen ..... of, in Monique's woorden, ze te breken: "Omdat terwijl onze branche zich vaak richt op de verschillen tussen gin en gin, kiezen we er een keer voor om hun krachten te bundelen. van een gin. De diepte van een genever '

Een avontuurlijke, echt Nederlandse geest die wordt aangewakkerd met Japanse / Aziatische smaken zoals citroengras, pandan en Sencha-thee ... maar vergeet of overmeestert de basis van jeneverbes, waar zowel gin als jenever vandaan komen.

Perfect Serve

Omdat dit het midden houdt tussen een gin en een jenever, is het erg veelzijdig omdat je er op verschillende manieren van kunt genieten. Probeer puur te nippen, als kopstoot met een IPA of als gin (of jenever) tonic. Het beste te combineren met een neutraal tonicum zoals East Imperial Old World Tonic Water (ook geïnspireerd door het oosten), veel ijs en een groot glas!

Meer informatie
Alc 40%
Inhoud (L) 0,5 L
Land Nederland
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gin Otenba a sorta gin,a kinda genever